monti11 napisał(a):16-tego melduję się na dwa miesiące..... ....
Renata napisał(a):Zazdroszczę, ale może i mnie się uda zostać dłużej, niż tylko 2 tygodnie... Może do zobaczenia
monti11 napisał(a):Renata napisał(a):Zazdroszczę, ale może i mnie się uda zostać dłużej, niż tylko 2 tygodnie... Może do zobaczenia
Zamierzam zostać na wyspie na stałe......decyzja zapadła po dwutygodniowych wczasach oraz tygodniowym rejsie wokół wysp.....i po dwudziestu latach tolerowanie anomalii naszego kraju....
lalus napisał(a):Tak to prawda w UK np najlepiej kupowac bilet wtorek lub środa dobrze jest tez wyszukiwać na lipę zupełnie inne wakacje - skrypt pamięta co cie interesuje - dlatego tez trzeba zrobić trochę zamieszania zanim wykupisz wyjazd.
Dzięki takim zabiegom latalismy na Teneryfę na 2 tyg ( przelot hotel transport ) płacąc po 200 funtów na głowę co stanowi mniej więcej wartość tygodniowej wypłaty
Udanych łowów
Pozdro
Kero napisał(a):lalus napisał(a):Tak to prawda w UK np najlepiej kupowac bilet wtorek lub środa dobrze jest tez wyszukiwać na lipę zupełnie inne wakacje - skrypt pamięta co cie interesuje - dlatego tez trzeba zrobić trochę zamieszania zanim wykupisz wyjazd.
Dzięki takim zabiegom latalismy na Teneryfę na 2 tyg ( przelot hotel transport ) płacąc po 200 funtów na głowę co stanowi mniej więcej wartość tygodniowej wypłaty
Udanych łowów
Pozdro
200funtów na łebka to żadna rewelacja. Bez zbędnych zamieszań kupiłem bilety dla trzech osób w Ryanair za 1600pln w dwie strony na Teneryfę. Po prostu trzeba troche powertować różne wyszukiwarki.
ciacho napisał(a):Dopiero w kwietniu 2014 r.
sheryll napisał(a):ja również wybieram się na Teneryfę 10 kwietnia, ale wciąż waham się z wyborem miejsca;(
sheryll napisał(a):Chciałbym, aby okolica była ładna (ładna dla mnie - podobają mi się tereny obok Los Gigantes). Nie chciałbym mieszkać w jakimś blokowisku hotelowym. Nastawiam się głównie na zwiedzanie, ale sama miejscówka też jest ważna - no i cena - muszę się zmieścić w 3k za osobę, fajnie jakby było w tym śniadanie, ale nie koniecznie. Nie wiem co jeszcze... pierwszy raz będę z biurem podróży;/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość